Header Ads

Lazerle Cilt Leke Tedavisi Zararları Nelerdir?



lazerle, cilt, leke, tedavi,zararları, cilt leke tedavisi
Lazerle cilt leke tedavisinin neredeyse hiçbir zararı bulunmamaktadır. Günümüzde cilt lekelerinden kurtulmak isteyenler artık bir kaç seans ile lekelerinden kolayca kurtulabilmektedir. 

Günümüzde bu tedavi kolay olduğu gibi hiç bir acısı da hissedilmez derecededir. Tedavinin değişikliğine göre bir kaç sızı olabiliyor. Tedavinin acısız olması için uzmanlar tarafından hastaya ağrı kesici kremler ve anestezik kremler ile bunu minimum seviye indirmektedirler. 

Peki Hangi Lekeler Tedavi Edilebiliyor?

Cilt üzerinde oluşan neredeyse tüm lekelerin tedavisi bulunmaktadır. Ama hiçbir lekenin %100 tedavisinin olduğu söylenemez. Cilt leke tedavileri nelerdir? Hangi lekeler için lazer uygulama yapılıyor? 

  1. Çil Tedavisi
  2. Güneş Lekeleri
  3. Doğum Lekeleri
  4. Çıkıntısı Olmayan Ben Tedavisi
  5. Yaşlılıktan Oluşan Kahverengi Cilt Lekeleri
  6. Karaciğer Bozukluğundan Oluşan Vücut Lekeleri
  7. Yaralanmadan Dolayı Oluşan Vücut Lekeleri
lazer tedavisi, cilt leke tedavisi, leke tedavileri nelerdir, lazer tedavi zararları

Lazerle Cilt Lekeleri Tedavisi Fiyatları

Lazerle cilt leke tedavisi için tek bir fiyat söyleyebilmek mümkün değil. Yapılacak tedavi türüne göre fiyatlarda değişiklik gösterebiliyor. Cilt lekeleri bazı insanlardan tek bir seansla kurtulabilirken bazı insanlarda 2-3 seansla kurtulabilmektedir. Seans arttıkça fiyatlarda buna bağlı olarak artacaktır. Yani kısaca özetlemek gerekirse ciltten cilde değişiklik göstermektedir. Bunun için yakınınızdaki en yakın cilt leke uzmanlarından randevu alabilirsiniz. 

Etiketler: cilt leke tedavisi, lazerle cilt leke tedavisi, cilt leke lazer tedavisi zararları

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.